اخبار و اطلاعیه ها

نتایج حاصل از یک پژوهش که توسط گروه پژوهشی پیشگیری از سرطان پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی انجام گرفت، نشان می دهد؛ تغذیه و اصلاح رژیم غذایی و همچنین کنترل وزن به عنوان یک متغیر محیطی قابل تغییر و تاثیرگذار در پیشگیری از سرطان پستان است که می‌تواند میزان ابتلا به سرطان پستان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گزارش ایسنا، مریم کوشا کارشناس گروه پیشگیری از سرطان در خصوص مطالعه انجام شده گفت: رژیم غذایی و کنترل وزن به عنوان یکی از عوامل مهم سبک زندگی در بروز سرطان پستان است که می‌توان با متعادل ساختن رژیم غذایی(مصرف چندین بار روزانه غلات و نان سبوس دار، میوه جات و سبزیجات و فرآورده های لبنی) و مطلوب نگه داشتن وزن از ابتلا به سرطان پستان تا حد زیادی پیشگیری کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد-مرکز تحقیقات سرطان پستان- جهاددانشگاهی، وی افزود: در این مطالعه که بر روی 273 فرد مبتلا به سرطان پستان و 273 فرد بدون سابقه ابتلا به سرطان پستان در این پژوهشکده انجام گرفت، به مقایسه وضعیت تغدیه و رژیم غذایی و کنترل وزن در دو گروه زنان مبتلا به سرطان پستان و زنان فاقد آن پرداخته شد که اختلاف معناداری بین دو گروه نشان داد. بدیهی است با توجه به شیوع بالای این سرطان در میان زنان، می‌توان با اصلاح رژیم غذایی و متعادل نگه داشتن وزن، نقش موثری در پیشگیری از سرطان پستان داشت.